Vecka 49

 

Hej!

På onsdag slutar alla  elever på mellanstadiet efter lunch, ca 12.30 eftersom mellanstadielärarna rättar nationella prov. Elevrådet träffas också på onsdag kl. 9.00.

På tisdag eftermiddag är det andra omgången av bibeläventyret. Barnen tyckte att det var roligt. I matematik hade vi också en lektion i gemensam problemlösning. Det gick väldigt bra; alla var engagerade och gjorde sitt bästa. Jag hade även förmånen att lyssna på era barn när de hade muntlig framställning på No-lektionen. Vad bra de gjorde ifrån sig!

De flesta har nu gjort eller håller på att göra provräkning nr 3 i matematik. Som det ser ut nu så  hinner inte alla göra klart A boken till jul utan vi får ta lite tid till det efter julledigheten också

Läxa:

Veckans ord som vanligt, meningarna till onsdag och stavningen till fredag.

På fredag serveras Nobel lunchen.

Ha en trevlig första advent!

Med vänlig hälsning Aini

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *