vecka 5

hej                                                                                                                                                                                                                                                                                     Nästa vecka ska vi åka skridskor i ishallen på tisdag. De som tar sig dit på egen maskin, ska vara där 08.25. I så fall behöver Aini en lapp eller skriv ett mail , vilka!Elever som åker med skolan ska vara på skolan vid 8-tiden.

I matteboken ska vi vara på sidan 28, och jobba 10 sidor framåt.

Vi kommer att ha no prov på onsdag. provet är muntligt och handlar om månen.

veckans ord nummer 17, meningar till onsdag och förhör på torsdag.

det har försvunnit två par skor på idrotten, skolan undersöker saken.

noah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *