vecka 20

Hej!

Nästa vecka blir det också lite annorlunda vecka. På tisdag den 15 åker vi till Gunnesgården i en abonnerad buss. Vi beräknar vara borta 9.00- 12.00. Eleverna får med sig en matsäck från skolan men det är tillåtet att ha en egen med sig. På eftermiddagen kl 13.00 är det bibeläventyret för andra gången. Eleverna slutar som vanligt 14.35.

På onsdag är vi borta på Märsta konsthall för att lära oss att animera. Jätte bra eftersom det är ett av kunskapskraven i ämnet bild. Vi beräknar vara hemma  ca 15.30. Skolan står för maten även denna dag.

Läxa till torsdag: veckans ord, sj-ljudet nr 29 och  meningar till dessa.

Vi har observerat att eleverna har svårt att passa tider, både på mornarna och efter rasterna vilket skapar irritation bland både lärare och elever. Därför har vi bestämt att låsa klassrumsdörrarna tills genomgången är klar. Eleverna släpps in senast efter en kvart. Om det blir fyra sådana tillfällen, får eleven stanna kvar en timme efter skolan för att ta igen det hen missat.

Ha det så skönt på långhelgen!

Med vänlig hälsning!

Aini

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *