vecka 22

Hej!

På måndag är det namngeografiprov på Sveriges landskap. Träna på din Ipad.

På tisdag behövs ingen matsäck till Midgårdsvallen. Det blir hamburgare eller pastasallad. Ta med en tom matlåda och bestick. Om det blir varmt ha en vattenflaska med dig. Det går att fylla på vatten där. Vi har två vanliga lektioner, sedan går vi tillsammans dit.

Resten av veckan är en vanlig vecka.

Det märks att det är slutet på vårterminen. Jag får ta emot mycket klagomål från andra undervisande lärare och fritids att  era barn och mina elever är stökiga och när man tillrättavisar dem blir de även uppkäftiga och säger emot. Det vore bra om också ni pratade med era barn om hur man beter sig så att  de resterande veckor löper friktionsfritt.

Ha en bra helg!

Med vänlig hälsning !

Aini

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *