vecka 49

Hej!

Under den kommande veckan följer vi schemat måndag-onsdag. På torsdag är det en heldags teater med skapande skola och på fredag firar vi Galaxskolans traditionsenliga Nobeldag.

Veckans ord nr  14 med meningar görs till onsdag. Läxhjälpen är som vanligt på måndag men på  tisdag är jag på ett fackligt möte och kan inte ha läxhjälpen. Jag tror dock att Angelica kan  ha sin stödlektion i engelska på torsdag eftersom hennes klass har redan haft besök av teatersällskapet.

Nu är det inte så många veckor kvar av terminen. Vill bara påminna elever om  att jobba lite med matte så att vi kan börja med geometri efter jul ( kap.3). Vi kommer också att avsätta lite tid till programmering på mattelektionerna före jul, så laddade IPads under de närmaste veckorna.

Ha en skön första advent!

Med vänlig hälsning/ Aini

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *