Vecka 9

Hej!

Om eleverna undrar över varför vi har haft flaggan på halvstång så lyder förklaringen som nedan:

Den unga person som hittades död i Valsta för en dryg vecka sedan är identifierad som en elev på Valstaskolan. När vi nu med säkerhet fått vår farhåga besannad och vet att det är en elev hos oss  kan sorgearbetet komma igång även officiellt. För att visa allas vår sorg och vårt deltagande för alla de som på olika sätt berörts av händelsen har förvaltningens ledningsgrupp beslutat att alla kommunala grundskolor ska hedra offret med att hissa flaggan på halvstång imorgon fredag 22 februari.

Eftersom eleverna i klassen har inte pratat pratat om händelsen, valde jag att inte nämna det heller.

Ha ett skönt lov!

Mvh Aini

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *